Μηχανογράφηση λογιστηρίου

Η μηχανοργάνωση είναι ζωτικής σημασίας, εφόσον σκοπός της είναι η σωστή καταγραφή και επεξεργασία των οικονομικών και εμπορικών δεδομένων. Η επιλογή του σωστού μηχανογραφικού συστήματος βελτιώνει την παραγωγικότητα μίας οικονομικής μονάδας, και γι’ αυτό τον λόγο είναι σημαντικό να γίνει η σωστή επιλογή που θα ταιριάζει στο μέγεθος και στις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας.

Τα πληροφοριακά συστήματα ή προγράμματα εφαρμογών που καλύπτουν τις μηχανογραφικές ανάγκες του λογιστηρίου τα αποκαλούμε προγράμματα εμπορικής και λογιστικής διαχείρισης.

Ένα λογιστήριο ενδεχομένως να έχει ανάγκη και από άλλα προγράμματα διαχειριστικών εφαρμογών όπως προγράμματα επεξεργασίας εγγράφων για τη σύνταξη επιστολών, επεξεργασίας υπολογιστικών φύλλων κ.λπ. Το βασικότερο όμως όλων είναι το πρόγραμμα της Γενικής Λογιστικής με το οποίο γίνεται η αποτύπωση των δεδομένων των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν και το οποίο μας ενημερώνει σχετικά με την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης.

giatiemas

Γιατί εμάς

Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις της φορολογικής νομοθεσίας ώστε να ανταποκρινόμαστε πάντα στις αυξημένες απαιτήσεις.

Αντώνης Στ. Πιτσαρής

Το λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο μας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες με έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα.

Βρείτε μας

Σταμούλη 22
Καρδίτσα

2441 024028 - 6948748151
antonispitsaris@gmail.com
Δευτέρα - Παρασκευή:
09:00-14:00 - 18:00-21:00

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
Αποδοχή Απόρριψη