Εσωτερικός Έλεγχος

Το λογιστικό γραφείο μας παρέχει στους πελάτες την υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου, θεωρώντας την ένα πολύτιμο εργαλείο πρόληψης σφαλμάτων, που πιθανόν κάποια από αυτά να έχουν σοβαρές συνέπειες για τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας.

Οι βασικοί στόχοι της εσωτερικής ελεγκτικής είναι:

  • Η λειτουργία των τμημάτων της μονάδας (συμπεριλαμβανομένου και του οικονομικού) σύμφωνα με την προκαθορισμένη πολιτική, όπως αυτή περιγράφεται στα εγκεκριμένα εγχειρίδια λειτουργίας και διαδικασιών της επιχείρησης.
  • Ο έλεγχος της αποτελεσματικότητας της εσωτερικής οργάνωσης της επιχείρησης (Internal Control).
  • Η διαπίστωση απάτης, ατασθαλιών λαθών στη λειτουργία φυσικών προσώπων που μπορούν ή έχουν ως αποτέλεσμα την κακή διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων της μονάδας.
  • Η εκτίμηση της αποτελεσματικότητας και της επάρκειας των συστημάτων οργάνωσης και διοίκησης της μονάδας.
  • Η αναφορά των διαπιστώσεων του ελέγχου στην διοίκησης της μονάδας και η εισήγηση μέτρων διόρθωσης ή βελτίωσης, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

giatiemas

Γιατί εμάς

Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις της φορολογικής νομοθεσίας ώστε να ανταποκρινόμαστε πάντα στις αυξημένες απαιτήσεις.

Αντώνης Στ. Πιτσαρής

Το λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο μας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες με έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα.

Βρείτε μας

Σταμούλη 22
Καρδίτσα

2441 024028 - 6948748151
antonispitsaris@gmail.com
Δευτέρα - Παρασκευή:
09:00-14:00 - 18:00-21:00

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
Αποδοχή Απόρριψη