Ταμειακός Προγραμματισμός

Ο ταμειακός προγραμματισμός είναι μέρος του ετήσιου προϋπολογισμού και απαραίτητος για κάθε μορφής οντότητα, μικρής η μεγάλης. Λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών υποστηρίζουμε κάθε επιχείρηση να προβλέπει την πιθανή έλλειψη χρηματικών διαθεσίμων ώστε έγκαιρα να βρίσκονται λύσεις χρηματοδότησης.

Ο ταμειακός προγραμματισμός επικεντρώνεται στις πηγές και τις χρήσεις των μετρητών και είναι ένας ουσιαστικός δείκτης της ρευστότητας και της φερεγγυότητας μίας επιχείρησης.

Μία πιθανή έλλειψη ρευστότητας που δεν σχετίζεται με την έλλειψη της ικανότητας μίας επιχείρησης να παράγει κέρδη είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί σε σύγκριση με έλλειψη ρευστότητας που προέρχεται από έλλειψη ικανότητας δημιουργίας κερδών.

giatiemas

Γιατί εμάς

Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις της φορολογικής νομοθεσίας ώστε να ανταποκρινόμαστε πάντα στις αυξημένες απαιτήσεις.

Αντώνης Στ. Πιτσαρής

Το λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο μας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε είδους επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες με έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα.

Βρείτε μας

Σταμούλη 22
Καρδίτσα

2441 024028 - 6948748151
antonispitsaris@gmail.com
Δευτέρα - Παρασκευή:
09:00-14:00 - 18:00-21:00

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
Αποδοχή Απόρριψη